Uncategorized

6 Brzih jutarnjih frizura za 5 minuta!

By  | 

Koliko puta vam se desilo da alarm kasno zvoni, da želite još samo pet minuta provesti u krevetu? Svi znamo kako je ustati nakon što smo dopustili sebi da još malo odrijemamo da bi nas uhvatila panika i očaj jer smo shvatili da nemamo dovoljno vremena a frizura nam je u totalnom haosu. Na vašu sreću mi imamo rješenje za ovu  nedaću. Predstavljamo vam 6 frizura koje možete napraviti za 5 minuta i tako poštedjeti sebe jutarnjeg stresa jer uz lijepo vrijeme koje nam stiže zaslužujete da se osjećate baš tako, lijepo i svježe.

1. Punđa sa maramom

Pokažite inovativnost i unesite nešto novo u svoj svakodnevni život. Napravite nisku ili visoku punđu i samo obmotajte šarenu maramu oko nje. Garantujemo vam da nećete proći neprimjećeno u svojoj okolini.

Punđa sa maramom

2. Pletenice

Pletenice su ponovo u modi i ove godine. Osvježite svoj izgled tako što ćete isplesti dvije pletenice sa obje strane glave (iznad uha) i spojite ih ukosnicama. Ovaj izgled odiše ležernošću i zavodljivošću.

Pletenica

3. Boho stil

Boho stil zadnjih godina ne silazi sa vrha svih ljestvica. Tako je i ovaj put. Ispletite dvije pletenice koje ćete obmotati oko glave i učvrstite ih ukosnicama. Dobili ste frizuru koja zahtijeva malo truda a izgleda vrhunski.

Boho stil

4. Visoki rep

Ponekad je klasika najbolje rješenje svih problema. Klasični visoki rep osvježite tako što ćete ga podijeliti na više dijelova gumicama koje su iste boje kao boja vaše kose.

Visoki rep

5. Mašnica na kosi

Mašnica na kosi je novi hit ove godine. Ovo je savršeno rješenje ako želite da budete originalne. Možete je nositi i uz dnevne i uz večernje varijante.

Mašnica na kosi

6. Duplo presavijeni rep

Ponekad kosa ne želi uopšte da nas sluša. Onda kad nemamo vremena a kosa nam se „razleti na sve strane“ ova frizura će vam pomoći da je ukrotite na pravi način. Presavijte par puta, provucite krajeve i spremne ste.

Duplo presavijeni rep