Kosa

5 trendi ljetnih boja kose s Instagrama

By  | 
Odmah ćete poželjeti promjenu boje kose

ljetne boje za kosu

Ako vam je dosadila vaša standardna boja kose i mislite da je ljeto idealno vrijeme za drastične promjene, na pravom ste mjestu! Odabrali smo pet predivnih nijansi koje su hit na Instagramu, a vašoj kosi donijet će pravo osvježenje. Ima li boljeg razdoblja za vedre boje na glavi od ljeta? 

U posljednje vrijeme kada neki beauty trend postane hit na Instagramu, znamo da će se brzinom munje proširiti i da će ga prihvatiti sve beauty ljubiteljice. Ovoga puta zanimale su nas boje za kosu pa smo istražili vedre hit nijanse kose koje su u trendu na Instagramu i pronašli smo toliko divnih boja da smo poželjeli svaki pramen kose u drugoj boji! Ove boje koje smo vam odabrali doslovno vrište ljeto, zalazak sunca, boholepršave haljine, plaža i odmor. Možete izabrati neku i u potpunosti je rekreirati sa svojim frizerom ili same kod kuće, ali ako su vam nijanse prejarke, uvijek se možete odlučiti na manje intenzivnu ili pastelnu verziju. Ostatak kose možete ostaviti u svojoj boji, a u novu nijansu obojite samo vrhove.
sunset kosa

Sunset kosa

Ove nijanse su samo za hrabre. Duboke crvene, narančaste, žute, ljubičaste i plave definitivno će vam osvježiti bilo koju boju. Uz ove nijanse za vama će se svi okretati, a ako ne želite toliko drastične kontraste, dodajte više ružičastih nijansi i postići ćete pravi efekt zalaska sunca.
lila kosa

Lila ombre

Za one koji žele samo malo boje, lila ombre idealan je izbor za one koji žele promijeniti izgled, ali ne drastično. Oni hrabriji mogu se odlučiti na tamno ljubičastu ili čak na bojenje cijele kose u jednu nijansu ljubičaste.
denim kosa

Traper plava

Tko kaže da je traper rezerviran samo za odjeću? Ovakva boja kose odlična je jer na glavi možete rekreirati boju svojim omiljenih traperica. Ako niste toliko hrabri, odlučite se na samo nekoliko plavih pramenova i već ćete postići novi ljetni look.
watercolor kosa

Vodena boja na kosi

Nijanse vodenih boja u kosi hit su cijele ove godine, a odličan su izbor jer se lako može dozirati intenzitet. Možete birati od jarkih boja, koje su rezervirane za hrabrije pa sve do laganih, jedva vidljivih pramenova koji su dovoljni da vam osvježe cijelu frizuru.
narančasta kosa

Marker narančasta

Ovo je najhrabrija boja koju smo vam izdvojili, a neodoljivo nas podsjeća na fakultet i podcrtavanje bezbrojnih skripti upravo ovom bojom. Ako niste dovoljno hrabri ili vam posao ne dopušta ovako jarke nijanse, uvijek se možete odlučiti na megapopularneginger blond pramenove.
Izvor: fashion.hr