Tutorijal

5 super savjeta za ljepotu za koje možda još nisi čula

By  | 

PONEKAD nam se čini kako ne postoji savjet za ljepotu koji još nismo čuli...

top

Ipak, celebrity vizažisti i frizeri svako malo otkrivaju nove trikove koje koriste na svojim slavnim klijentima, a koje sve žene mogu ponoviti kod kuće.

Evo 5 neobičnih savjeta koji zaista pale:

1. Popuni kosu sjenilom

Ako si odlučila podići kosu ili je zalizati na jednoj strani, a čini ti se kako na tjemenu nije dovoljno gusta, popuni rub vlasišta ili područje uz razdjeljak uz pomoć sjenila za oči u boji svoje kose. Možeš koristiti i sjenilo za obrve.

2. Osvijetli lice korektorom

Highlighter je super stvar, ali preko dana zna izgledati preumjetno. Umjesto njega možeš koristiti i korektor, za nešto blaži efekt.

3. Pogledaj zrcalo kako bi znala isušuješ li kožu

Vruća voda nije dobra za tvoju kožu, zar ne? Ako se ogledalo u kupaonici zamaglilo, tuš je prevruć i mogao bi isušiti tvoju kožu.

4. Prvo nanesi šminku na oči

Da, zvuči neobično, ali ima smisla. Bolje je prvo našminkati oči, počistiti nered koje je sjenilo napravilo i zatim našminkati ostatak lica, nego bezuspješno pokušavati skinuti mrvice sjenila s pudera i rumenila.

5. Produži rok fen frizuri

Želiš da ti fen frizura traje danima? Istu večer u tjeme utrljaj malo suhog šampona. To će osigurati da frizura traje bar dan ili dva dulje.