Kosa

5 novih trendi boja kose za zimu 2015. (FOTO)

By  | 

Osvježite kosu jarkim i toplim tonovima koji će otvoriti vaše lice ali i cjelokupan look! “Često se boja kose mijenja sezonski, baš kao što na kraju svake sezone mijenjamo šminku i garderobu”, izjavila je Rita Hazan, žena koja je Beyoncé i Jennifer Lopez sprovela kroz blondy eru.

Vaš ton kože se vremenom može promijeniti i zato je često itekako poželjno da promijenite vašu boju kose kako biste je upotpunuli sa tenom. Njen stručan savjet?

Usudite se da odaberete jednu ili dvije toplije nijanse, od trenutne boje. Kako ona tvrdi, nova boja mijenja vibracije i energiju osobe, pa samim tim utiče na dobro raspoloženje.

Nova plava

Rita je sarađivala sa Beyonce kako bi postepeno prešla u plavu i sada su Queen B pramenovi svetliji nego što su ikada bili. Za održavanje ovakvog izgleda, Rita hvali sopstveni proizvod Ultimate Shine Color Gloss koji daje kosi potrebnu vlagu i štiti je od ispiranja. Njena preporuka je da se koristi jednom nedeljno.

Čoko-kestenjasta

Pravo je vrijeme da brinete osvježe svoju kosu nekom toplijom nijansom, kao što je uradila Rihanna. Ovoj boji nije potreban dodatni sjaj, jer je sama po sebi bogata i raskošna nijansa koja izgleda veoma prirodno.

Bakarno ružičasta

Zahvaljujući ovoj nijansi dobili smo sasvim novi pogled na crvenokose. Rumer Willis je proslavila ovu boju koja je svetlija od crvene, sa primjesama ružičastih tonova. Ona će vas definitivno osvježiti tokom hladnih dana koji nam slijede.

Platinasta u pramenovima

Ova boja nije zlatna, niti siva, tako da možemo slobodno da kažemo da se ova cool nijansa nalazi negdje između ove dvije boje- i izgleda odlično na svjetlosti! Pogledajte Ritu Oru sa fantastičnim višeslojnim platinastim pramenovima i shvatićete zašto su je odmah prihvatile najveće svjetske trendseterke…

Dramatična crna

Ove sezone biramo najcrnju boju! Monohromatska, tamna nijansa koju nosi Vanessa Hudgens je najbolji izbor za ljubitelje lakog održavanja kose.

 

Profesionalne boje za kosu možete kupiti ovdje.

 

 

Izvor : nezavisne.com