Kosa

5 muških frizura za ovu jesen

By  | 

1trendiklasicna

TRENDI KLASIČNA

Frizure u stilu muškaraca iz zlatnog razdoblja Hollywooda nikada neće izaći iz mode, pogotovo ako je „izvučete“ kako treba. Klasična frizura od vas može napraviti pravog muškarca sa stilom – pogledajte samo kako stoje Davidu Beckhamu ili Justinu Timberlakeu.

 

2vojnicka

VOJNIČKA

Tako jednostavna za napraviti, tako jednostavna za održavanje i tako muževna! Ovo je definitivno frizura koja će od vas napraviti muškarca s viškom testosterona, ali da bi ova frizura bila učinkovita trebate imati i pravilan oblik glave.

 

3zalizana

ZALIZANA

Dobro poznata frizura s kojom mnogi naprave pogrešku jer previše slijepe kosu uz tjeme. Cilj jest kosu tjerati prema natrag, ali ne toliko da bude uz vašu lubanju. Ujedno, suprotno uvaženom mišljenju, za ovu frizuru treba imati gustu kosu!

 

4pundja2

PUNĐA

Ukoliko imate dugu kosu, a osjećate da vam smeta zašto ne napraviti punđu? Punđe su kod muškaraca sve veći hit, a ukoliko se odlučite za nju koristite tanke ili prozirne gumice kako ne bi bile vidljive. Punđe je savršeno kombinirati s bradom.

 

5divljaduga2

DIVLJA DUGA

Ukoliko ste tip muškarca koji voli prirodan, gotovo hippie look, onda je za vas jednostavno duga raspuštena svježe oprana kosa. Još savršenije jest ako imate lagano kovrčavu kosu jer ćete tada moći izvući stil Johna Snowa koji je trenutno izuzetno popularan.

 

 

Izvor : kult.com.hr