Tutorijal

5 frizura koje odlično pristaju ženama tanke kose

By  | 

Tanka kosa ne znači da morate izbjegavati dugu kosu. Štoviše, uz nešto stručnih trikova možete uživati u različitim dužinama kose i frizurama koje će biti lijepe, a istovremeno davati iluziju voluminoznosti.

 

1. Valoviti lob
Lob je iznimno popularan s razlogom: ova frizura do ramena laska mnogim tipovima žena. Nakovrčate li uvojke, stvorit ćete efekt bujnosti koji ćeposebno voljeti žene tanke kose.

Emma Roberts kratka frizura

“Tanka kosa voli frizure s efektom voluminoznosti kojima pridonose pune šiške ili nakovrčani uvojci.

2. Raskuštrani bob
Bob frizura još više pristaje ženama tanke kose, jer je riječ o skraćenoj lob frizuri s više fleksibilnosti. Voluminoznost ćete postići ako nakovrčate uvojke ili ih jednostavno razbarušite.

3. Oštri stepenasti pramenovi
Tanka duga kosa često izgleda mlitavo. Preferirate li nešto duže uvojke, poslužite se trikom Sandre Bullock koja zna da se punoća kose postiže oštrim stepenastim pramenovima.

13177810_10154495641073488_7890350969706333987_n

4. Ekstreman razdjeljak
Julianne Moore voli ekstremne razdjeljke jer je to učinkovit način da izgledate kao da imate više kose nego što je to zaista slučaj.

ronze-boja-kose-660x400

5. Pune šiške
Želite li postići efekt voluminoznosti, priuštite si šiške. Najbolje bi bilo da to budu one koje pokrivaju cijelo čelo, ali su ošišane stepenasto kako bi izgledale bujno.