Lifestyle

4 različite frizure za samo 24 sata: To može samo Jessica Alba!

By  | 

Jessica Alba promjenila 4 stylish frizure za samo 24 sata na NYFW.

jessicaba

 

Jessica Alba je još jednom dokazala da je IT dama koja se uvijek oslanja na prirodan look, bez prevelikog sjaja i glama!
Između rada u svojoj kompaniji The Honest Company, angažovanja na filmu i obaveza oko djece, moramo da priznamo da je raspored Jessice Albe pravo remek-djelo.Pa zar onda nije čudno da je lijepa glumica na Njujorškoj nedjelji mode predstavila čak četiri fantastične frizure u samo jednom danu?Već pri prvom pojavljivanju na reviji Tory Burch, Jess nas je oduševila svojim prefinjenim izgledom.

Posebno smo primjetili nežnu frizuru koja se sastoji od blago uvijenih pramenova koji su pozadi skupljeni u malu punđu, dok je ostatak pušten da pada slobodno preko ramena. Jess je izabrala ovu ležernu frizuru koja se savršeno uklopila sa velikim, zlatnim alkama.

Jessica Alba frizura

Malo kasnije, vidjeli smo glumicu u nemarnoj, messy kosi kojom je dokazala da blago “neuredna” kosa može da izgleda veoma chic. Pa čak i za veliko dešavanje kao što je NYFW!

Jessica Alba frizura

Kada vam ponestane inspiracije, vratite se dobrom starom repu.
Jess je na reviji prošetala zaglađen, visok rep koji joj je odlično stajao. Ona se pri stilizaciji frizure poslužila jednim starim trikom: sa donje strane repa je izdvojila veći pramen koji je obavila oko trakice za kosu. Na ovaj način je sakrila gumicu i postigla sofisticiran look.

Jessica Alba

A za veče, idealni su blagi talasi…. Ženstvena i nježna, Jessica se tokom večeri pojavila u klasičnoj bijeloj haljini, a mi nismo mogli da odolimo savršenoj frizuri koja je istakla svu njenu ljepotu.

Jessica Alba frizura