Kosa

27 Ženskih kratkih frizura Pixie koje izgledaju fantastično!

By  | 

Ovih 27 Pixie frizura na poznatim damama izgledaju tako dobro da ćete poželjeti jednu takvu!

zenske-kratke-frizure

Znate li koji je najbolji dio kad je u pitanju ovaj stil? Sva pažnja je usmjerena na lice a ne na kosu. Uz pixie frizuru, crte lica su ono što dolazi u prvi plan.

Pixie frizure su veoma lake za stilizovanje i ponekad vam može nestati ideje. Toliko je popularna da je došla na prvo mjesto najboljih frizura širom svijeta ove godine. Mi smo za vas pronašli pixie frizure zbog kojih ćete zasigurno biti primjećene gdje god da se pojavite.

zenske-kratke-frizure-pixie-33 zenske-kratke-frizure-pixie-38 zenske-kratke-frizure-pixie-1 zenske-kratke-frizure-pixie-35 zenske-kratke-frizure-pixie-2 zenske-kratke-frizure-pixie-3 zenske-kratke-frizure-pixie-37 zenske-kratke-frizure-pixie-45 zenske-kratke-frizure-pixie-44 zenske-kratke-frizure-pixie-39 zenske-kratke-frizure-pixie-24 zenske-kratke-frizure-pixie-25 zenske-kratke-frizure-pixie-31 zenske-kratke-frizure-pixie-30 zenske-kratke-frizure-pixie-29 zenske-kratke-frizure-pixie-27 zenske-kratke-frizure-pixie-28 zenske-kratke-frizure-pixie-32 zenske-kratke-frizure-pixie-46 zenske-kratke-frizure-pixie-43 zenske-kratke-frizure-pixie-26 zenske-kratke-frizure-pixie-36 zenske-kratke-frizure-pixie-42 zenske-kratke-frizure-pixie-40 zenske-kratke-frizure-pixie-4 zenske-kratke-frizure-pixie-34 zenske-kratke-frizure-pixie-41