Kosa

20 Fenomenalnih ženskih frizura sa šiškama na stranu!

By  | 

Koji dio ove frizure ne volite? Žive nijanse boja ili tople nijanse sa šiškama na stranu su dovoljne kako bi svakoga oborile s nogu. Neka vam razdjeljak bude skroz na lijevoj ili desnoj strani a vrhovi izvrnuti.

Ove frizure su se progurale na vrh ljestvica popularnosti 2016. godine i uspjele ostati na samom vrhu tokom cijele godine što nas čini izuzetno sretnima. Ove frizure su slatke i neodoljive, uokviruju lice na pravi način i sa ovom frizurom dobijate izgled koji je zanimljiv, lepršav i prije svega moderan. Neka vam naš odabir posluži kao inspiracija.

zenske frizure sa šiškama zenske-frizure-sa-siskama-1 zenske-frizure-sa-siskama-3 zenske-frizure-sa-siskama-4 zenske-frizure-sa-siskama-5 zenske-frizure-sa-siskama-6 zenske-frizure-sa-siskama-7 zenske-frizure-sa-siskama-8 zenske-frizure-sa-siskama-9 zenske-frizure-sa-siskama-10 zenske-frizure-sa-siskama-11 zenske-frizure-sa-siskama-12 zenske-frizure-sa-siskama-13 zenske-frizure-sa-siskama-14 zenske-frizure-sa-siskama-15 zenske-frizure-sa-siskama-16 zenske-frizure-sa-siskama-17 zenske-frizure-sa-siskama-18 zenske-frizure-sa-siskama-19zenske-frizure-sa-siskama-2