Kosa

15 stvari koje bi frizeri voljeli da svi muškarci već znaju

By  | 

Najtraženiji američki frizeri otkrili su šta bi svi trebalo da znamo u vezi s kosom i njenom njegom.Petnaest frizera je za GQ izdvojilo po jednu od ovih lekcija:

“Prestanite da se trudite da izgledate kao neko drugi. U redu je da samo prilagodite svoj stil trendovima, ali shvatite da niste i ne treba da izgledate kao Dejvid Bekam ili Bred Pit. Važno je da oblikujete frizuru koja najbolje odgovara vama kao osobi.”Džoš (Ilinois)

“Vrh frizure stilizujte blago sa strane. Generalno, rezultat će biti mnogo bolji nego stilizovanje tačno na sredini.” Keti (Pensilvanija)

PROČITAJTE JOŠ : KADA I KAKO KORISTITI GEL ZA KOSU

“Pokušajte da ne perete kosu prečesto. Počnite sa preskakanjem jednog dana, potom dva i tako dok ne pronađete pravi raspored pranja kose koji će vam omogućiti da vaša kosa izgleda sjajno.” Bili (Juta)

“Nikada ne preskačite regenerator.” Sesili (Minesota)

“Obrijte vrat pre prvog dejta li važnog sastanka. Trajaće samo nekoliko minuta, a vaš redovni berberin će vam besplatno (ili za veoma malu nadoknadu) srediti liniju vrata ili zulufe između zakazanih šišanja.” Loren (Teksas)

Kokosovo ulje na bradi će vam očuvati kožu zdravom i brkove mekanim.” Brajan (Montana)

12227828_882362681831893_1560727672044768702_n

 

KOLEKCIJA PROIZVODA ZA NJEGU BRADE I BRKOVA PRORASO ITALIA

“Pronađite poznatu ličnost koja ima isti oblik lica i početak linije kose na čelu kao i vi i pridržavajte se tog stila.” Derek (Teksas)

“Sijeda kosa je bolja od ćelavosti.” Melisa (Viskonsin)

“Ako želite da održavate dužinu kose, šišajte se na četiri do šest nedjelja. Ako održavate liniju na vratu, onda se brijte na svake dvije nedjelje.” Džen (Florida)

“Odvojite vrijeme da zaista shvatite šta koristite za svoju kosu. Ukoliko kupujete proizvode od dva do tri dolara, to će se vidjeti. Ukoliko želite da se informišete, idite kod svog frizera i pitajte ga sve što vas zanima, kojie proizvode treba obavezno da koristite i vaša kosa će biti fenomenalna.” Dejvid (Ohajo)

“Naučite kako da isfenirate kosu i svaki preparat za kosu će vam savršeno stajati. Tačka.” Kristofer (Tenesi)

“Ne koristite previše toplu vodu kada se tuširate, pogotovo ukoliko već imate suho tjeme, jer ćete tako samo pogoršati stvari.” Meribet (Kentaki)

12308683_889809724420522_3169104633876290095_n

 

Foto : LAKME Gel vosak za kosu

 

“Kada nanosite kremu za kosu ili pastu, potrudite se da vam kosa bude suha prethodno. Ovo će olakšati nanošenje proizvoda na kosu i oblikovanje kakvo želite.” Kortni (Indijana)

“Njegujte je, njegujte je, njegujte je.” Kristina, Kolorado)

“Nosite je sa ponosom. Bilo da imate ožiljak, dio kose koja je rijeđa ili nekoliko kilograma viška, nosite svoj stil sa samopouzdanjem.” Volt (Arkanzas)

 

Izvor : menshealth.rs