Kosa

15 Nevjerovatno lijepih zenskih Bob frizura!

By  | 

Bob je savršena frizura iz više razloga: izuzetno je chic, moderan i jednostavan za održavanje i stiliziranje. S njime zadržavate dužinu, a opet ‘olakšavate’ kosu koja ponekad, kada je predugačka, zna djelovati teško i beživotno. Bob je jednostavno stilizirati pa tako svaki dan uz vrlo malo vremena možete imati odličnu i postojanu frizuru, a opet je dovoljno dugačak da, po potrebi, kožu možete ukosnicama i gumicom podići u šarmantnu punđicu puštajući tek pokoji pramen da vam ženstveno uokviruje lice.

Ukoliko još niste popustili pred najvećim trendom godine kad je kosa u pitanju i ošišali se na bob, možda vam današnji prijedlozi frizura promijene mišljenje i motiviraju vas na stilsku promjenu koja će vas u trenu osvježiti.

zenske-frizure-bob-1 zenske-frizure-bob-2 zenske-frizure-bob-3 zenske-frizure-bob-4 zenske-frizure-bob-5 zenske-frizure-bob-6 zenske-frizure-bob-7 zenske-frizure-bob-8 zenske-frizure-bob-9 zenske-frizure-bob-10 zenske-frizure-bob-11 zenske-frizure-bob-12 zenske-frizure-bob-13 zenske-frizure-bob-14 zenske-frizure-bob-15