Kosa

10 novih načina da nosite šiške

By  | 

Šiške su ultimativni trend za ovu sezonu, što dokazuju mnoge poznate holivudske dame koje su ih odvažno predstavile, te nam dale čak 10 ideja kako da ih stilizujemo….

šiške za kosu

 

Posmatrajte šiške kao najnosiviji aksesoar: one mogu dodati soficistiranost vašem kežual stilu i moderni look onom ozbiljnijem, dok u isto vreme imaju moć da prekriju određene nesavršenosti.

I dok je poznato da šiške često brišu godine sa lica, one su često izbor mnogih dama prvenstveno jer odgovaraju svakom obliku lica, dužini kose i stilu- i poput savršenog kaiša, torbe ili cipela one mogu, sa minimalnim trudom. nadograditi look.
Da su ove sezone u velikoj mjeri zaživele u svetu hairstyla, dokazuju mnogobrojne poznate dame koje su nam u prethodnom periodu predstavile drugačije i smjele frizure.

U nastavku vam otkrivamo 10 novih načina da nosite šiške, po ugledu na poznate holivudske dame…

Felicity Jones šiške za kosu

Felicity Jones nam je predstavila duboke šiške koje se postepeno grade po dužini, i savršeno izgledaju sa damskim punđama i kikama. Prednost ove frizure je što već dugačke šiške možete pomjerati razdeljkom, te na veoma jednostavan način stilizovati svoju frizuru.

Michelle Williams

Piksi sa šiškama je frizura koju smo viđali već nekoliko sezona. Ove, stilisti savjetuju da je osvježimo šiškama koje zajedno sa razdeljkom na stranu izgledaju veomo nonšalantno, što je i dalje trend No1 u svijetu hairstylea. Dakle, ugledajte se na Michelle Williams.

Rihanna

Već smo pisali o lobu koji izgleda izraslo, kao da ste propustili zakazano šišanje kod frizera. Ovaj look prvi je prihvatila Rihanna, koja ga nam je predstavila zajedno sa šiškama, koje su u ovom slučaju rijetke, te ovlaš prekrivaju liniju čela.

Ženske frizure sa šiškama

Jessica Biel je dodala dozu sofisticiranosti svojoj stepenasto šišanoj kosi, tako što se prvenstveno pobrinula za njenu teksturu. Naime, glumica je blago izlomila kosu, koja izgleda kao da je tek izašla iz kreveta. Šiške su ravne i, kao i kosa, izgledaju veoma prirodno.

zesnke frizure sa šiškama

Zgodna pjevačica i glumica, Jennifer Lopez uspjela je da postigne volumen, tako što je svoju stepenastu kosu do ramena stilizovala u nježne talase, dok su dugačke šiške takođe fenirane na stranu. Ova frizura posebno lijepo izgleda na kosi koja je osvježena highlights, svijetlim pramenovima.

zenske frizure za srednju duzinu kose

Brazilska manekenka nam je već na početku nove godine predstavila novu frizuru koja je osvježena ravnim šiškama. U skladu sa njima, i svoju kosu je ošišala na ravno, te je njena kosa dobila na volumenu.

Frizura sa šiškama

Taylor Swift je dokazala da kovrdžave devojke takođe mogu da nose šiške, naravno uz pomoć seruma i gela koji pomaže da kosa omekša i zadrži strukturu.

Šiške na stranu

Šiške na stranu su i dalje poželjne, posebno za dame koje vole da pokažu svoje čelo, te se ne usuđuju na drastičnu promjenu u vidu ravnih i kratkih šiški. One posebno dobro izgledaju sa visokim repom i punđama, jer izgledaju veoma glamurozno.

Kovrčava kosa sa šiškama

Pored Taylor Swift, još jedna hrabra dama se usudila na potez skraćivanja šiški uprkos sitnim loknama. Riječ je o pjevačici Solange, koja ima bogatu teksturu i volumen svoje kose, dok su loknaste šiške vidno prorjeđene.

Srednja duzina kose sa šiškama

Ovo je odličan primjer kako da nosite svoje izrasle šiške. Mandy Moore ih je uz pomoć razdjeljka podjelila na dvije strane, a svoju kosu uvila u nježne talase, koji izgledaju neobavezno.

 

Izvor: elle.rs