Kosa

10 najboljih frizura za početak 2016. godine

By  | 

Kako da izgledate neodoljivo početkom naredne godine? Mi imamo 10 rješenja!

Bez obzira da li želite potpunu transformaciju ili samo blagu promjenu, decembar je savršeni tajming. Osim što ćete u narednu godinu ući sa novim odlukama i planovima, zakoračite i u prve dane 2016. godine sa potpuno novom frizurom. Sjajan početak zar ne?

Spremili smo listu poznatih zvezda koje su takođe riješili da dočekaju 2016. godinu u novom izdanju.

Dakota Džonson

Razbarušena paž frizura sa šiškama i blago prosvjetljena je odlična za dame koje nemaju vremena stalno da se feniraju i ne vole da im svaka dlaka bude na mjestu.

Rejčel Mekadams

Kraći paž sa stepenima koji idu tik uz lice je pravo osvježenje za dame koje su duže vrijeme imale jednostavno ošišanu kosu. Poslužite se primjerom lijepe glumice i dozvolite da sledeće godine vaša kosa bude što više razbarušena i nemirna.

Alesandra Ambrozio

Prijatno nas je iznenadila Alesandrina promjena, kada je na svom Instagram profilu objavila da je svoju dugu kosu skratila do ramena i osvježila je stepenima. Ovo je jedna od frizura koja će pristajati skoro svima, a mi predlažemo da poput lijepe manekenke ne ispravljate kosu već pustite da bude što nemirnija.

Džordžija Mej Džeger

Ukoliko ste ljubitelji duge kose, poslužite se primerom manekenke Džordžije, koja je šiške sklonila sa strane, a kosu je pustila slobodno da pada i moramo da dodamo da izgleda kao da je prirodno sušila.

Sijara

Zdrava i sjajna kosa je uvijek u modi, a ukoliko ste od onih dama koje ne vole velike promjene, recite svom frizeru da vam skrati procvjetale krajeve i dubinski opere kose.

Hana Ben Abdeslem

Želite veliku promjenu, a pritom imate ravnu kosu? Moderna paž frizura sa šiškama je u tom slučaju najbolji izbor za vas. Osim što će se svi bukvalno okretati za vama, ovakva frizura podmlađuje i osvježava vaše lice. Pogledajte kako divno stoji manekenki Hani.

Gvinet Platrou

Gvinet ne voli iznenađenja i velike promjene, ali mi obožavamo njenu kosu. Čista, sjajna, uredno ošišana i klasična. Ako ne želite nikakvu promjenu bar se potrudite da održavate ovakvu klasičnu frizuru.

Keri Maligan

Duži paž ili popularni “LOB” je tako ženstven i moderan da ne postoji nijedan razlog da ne ošišate svoju dugu kosu do ramena. Put pogodak će biti ukoliko potpuno iskopirate frizuru sa slike koju nosi britanska glumica Keri Maligan.

Dženifer Lorens

Mi mislimo da je ovo apsolutno najbolje izdanje mlade glumice Dženifer Lorens, a moderna razbarušena paž frizura i plava kosa su pun pogodak.

Miranda Ker

Još jedna sjajna varijacija dužeg paža i još jeden sjajan predlog za dame koje žele promjenu, ali ne drastičnu.

 

Izvor: cosmopolitan.rs