Lifestyle

Trepavice CLD: Bacite pogled ispod ovih trepavica i budite primjećeni

By  | 

Vaše oči su pogled u svijet, njegujte ih i pružite im samo najbolje, a vaše trepavice su ukras za vaše lice. Sada i one dame sa manje sreće imaju šansu da nose zanosne i duge trepavice.

CLD TRepavice

 

Svaka žena zna koliko su trepavice bitne i mnoge od njih ne napuštaju domove bez maskare. Za žene koje cijene prirodan izgled i ne vole nositi ništa “umjetno” na očima, nudimo trepavice koje daju prirodan izgled. Prirodno je uvijek moderno!

CLD Creative Lash Design trepavice su napravljene za najzahtjevnije klijente, koji žele da imaju ekstremno duge i guste trepavice. Najjači adut CLD trepavica je njihova izvanredna trajnost – izrađene su od svile, mekane i ne oštećuju prirodne trepavice.

16118285_1576199825729056_1807021584_n

Dostupne u različitim dužinama, oblicima i debljinama. CLD trepavice su elastične, dobro profilirane s vrlo intenzivnom crnom bojom i sjajem. U kompleksnoj ponudi je širok raspon dodatne opreme i alata koji pomažu svakom stilisti u postavljanju trepavica u 1 na 1 metodi i volumenskoj metodi.

CLD trepavice su najkvalitetniji brend trepavica, ljepila za trepavice, pinceta za nadogradnju trepavica kao i kane za farbanje trepavica. Trenutno najtraženiji modni dodatak su guste, mekane i duge trepavice koje u trenutku vašem licu daju potrebnu svježinu. Trepavice daju prirodan i prekrasan izgled. Trepavice su pričvršćene na ljepljivu podlogu s koje se mogu lako ukloniti tijekom nadogradnje što ubrzava proces.

CLD trepavice

 

​1. Šta su individualne trepavice, a što volumenske?

INDIVIDUALNE
Kao što sam naziv kaže, individiualno se odnosi na jedinku, odnosno pojedinca. Individualan = sam. Kad pričamo o individualnim ekstenzijama trepavica, onda bi to značilo da koristimo samo jednu ekstenziju koju apliciramo na jednu prirodnu trepavicu (1:1). Kod istih dobivamo prirodan efekt jer smo samo naše prirodne trepavice produžili, uvili, podebljali i zatamnili jednom ekstenzijom. Problem na koji nailazimo kod istih je količina prirodnih trepavica. Što znači: koliko naših trepavica, toliko ekstenzija.

VOLUMENSKE
Volumenske trepavice označavaju ekstenzije koje imaju pojačani efekt, odnosno dodatni volumen. Pritom se služimo tanjim ekstenzijama koje povezujemo u snop od max. 9 trepavica. Što bi značilo da iz jednog korijena ekstenzije “izlazi” najviše 9 vrhova ekstenzija. Kod volumenskih trepavica se također pridržavamo omjera 1:1, ali se ovdje radi od 9 trepavica uljepljenih u 1 snop i taj 1 snop ide na 1 prirodnu trepavicu. Znači: nikako ne smijemo lijepiti jednu, pa drugu, pa treću itd. … ekstenziju na jednu prirodnu, nego je potrebno stvoriti snop i njega postaviti na prirodnu trepavicu.

CLD trepavice

Česta pitanja o ekstenzijama trepavica:

Kako se brinuti o ekstenzijama da bi što duže trajale:

nemojte ih kvasiti 24 sata nakon aplikacije kako bi se ljepilo u potpunosti osušilo
nemojte ih trljati
nemojte koristiti uljne odstranjivače šminke jer ulje može oslabiti ljepilo
nemojte ih uvijati kao niti nanositi maskaru na njih
svako toliko lagano ih pročešljajte
izbjegavajte saune
Jesu li ekstenzije trepavica za vas?

da, ako ste spremni 2/2.5 sata ležati zatvorenih očiju prilikom ugradnje
da, ako ne spavate na stomaku
da, ako ste spremni biti pažljivi prema svojim trepavicama
da, ako nemate naviku trljanja očiju
da, ako želite stalno izgledati dotjerano čak i uz minimum šminke
da, ako ste spremni jednom mjesečno (svake 2 do 4 sedmice, ovisno o vašem prirodnom ciklusu ispadanja trepavica) dolaziti na nadopunu
Dodatne informacije:
Alergičnim osobama se ne preporučuje ugradnja ekstenzija u periodu kada su alergije najviše izražene jer će nakupljanje alergena na ekstenzijama izazvati dodatan svrbež i crvenilo oka.

 

CLD trepavice kao i kompletan materijal za nadogradnju možete kupiti putem web shopa OVDJE, ili putem facebook stranice OVDJE.