Nokti

Trajni lak i njegove prednosti

By  | 

Lakiranje noktiju. Neke žene povezuju ga uglavnom samo sa odlascima na vjenčanja ili raznim svečanim prigodama, dok je drugima lakiranje svakodnevni tretman. Ukoliko ste vi jedna od onih koje vole isprobavati razne lakove, boje i uvijek imati lakirane nokte, ali nemate dovoljno vremena, mogao bi vas zanimati novi izum svjetskih stručnjaka.

52b86f6a-cab0-4334-b0e8-69a457e60dd4-lak-preview

Trajni lak nanosi se na prave nokte i na umjetne. Nema velikih razlika od procesa geliranja noktiju, ali neke ipak postoje. Neposredno prije nanošenja laka na nokte, potrebno ih je oblikovati turpijicom ili podrezati kako biste dobili željeni oblik.

Zatim se preporuča nanijeti nekoliko slojeva prozirnog laka, uglavnom da biste postigli neki temelj, odnosno debljinu nokta. Osim toga, na takav će se lak trajni lakše primiti.

ibd gel polish banner

Trajni lak nanosi se jednako kao i običan, laganim te brzim potezima ruku. Brzo se suši pa budite oprezni da pravilno lakirate. Kod skidanja laka nema nikakvih problema, uz pomoć acetona možete to postići kad god želite. Kao što ste iz navedenog mogli zaključiti, sam proces nanošenja ovog laka vrlo je jednostavan i lako izvediv kod kuće.

Jedina stvar koju morate imate jest UV lampa. naime, UV svjetlo pšomaže kod bržeg učvršćivanja, a ujedno i duljeg trajanja laka.

Želite li ipak otići profesionalcu, svaki kozmetički salon htjet će vam ukrasiti nokte trajnim lakom. Jedna od njegovih boljih strana je prirodan izgled, za razliku od geliranih noktiju na kojima se jasno vidi sam gel. Možete se oprostiti od pucanja i skidanja laka. Vaši će nokti izgledati lijepo i njegovano.

 

Trajne lakove možete kupiti ovdje .

 

Izvor : savjetnica.com