Kosa

Pramenovi za kosu ‘Halo’ su najnoviji trend!

By  | 

Iako isprva zvuče neobično, ovi pramenovi nova su tehnika bojanja kose koja će posramiti sve ostale na koje smo dosad navikli.

Nakon balayage i babylights pramenova, halo pramenovi imaju samo jedan zadatak: učiniti vaše lice ljepšim! 

gettyimages-1059517638_sf

Dobra frizura prepoznaje se po tome koliko uljepšava naše lice što znači da je potrebno dobro promisliti i dati se u ruke stručnjaka koji će prepoznati kakva vrsta šišanja i bojanja nam najviše pristaje. Halo pramenovi, koliko god isprva zvučali komplicirano, predstavljaju tehniku bojanja koja je zapravo itekako jednostavna, vođena s tek jednim pravilo: svijetlom!

13724550_869530143181613_1519584911_n

Baš poput aureole, halo pramenovi su metoda bojanja koja pospješuje efekt šišanja i decentno naglašavaju sve nijanse kose. Za razliku od ostalih tehnika koje su dvodimenzionalne, ova nastoji postići 3D efekt tako da pramenove kose koje su najbliže licu posvjetljuje istovremeno čineći ju vizualno gušćom i voluminoznijom. Bez obzira jeste li brineta, plavuša ili crvenokosa, tehnika halo pramenova oslanja se na nijansiranje prirodne boje kose i loma svjetlosti na kosi koja će uokviriti naše lice.

balayage 2019

Bitno je održavati frizuru odnosno boju pramenova kako bi efekt bio postojan, a najbolji primjer ove tehnike su frizure poznatih modela Romee Strijd i Marthe Hunt čija je kosa doslovce sjaji!

pramenovi za kosu 2019pramenovi za kosu halo

 

Izvor: fashion.hr