Kosa

NAJBOLJE KRATKE FRIZURE ZA MUŠKARCE Ljeto 2016 / GALERIJA

By  | 

Ako volite kratku kosu, onda su ovo frizure za vas…

Iako je danas duža kosa popularna, veliki broj muškaraca preferira kratku kosu, jer je ona jednostavna za održavanje. Muškarac nikada neće izgledati loše sa krakom kosom, a pošto vojni stil postaje sve popularniji, kratke frizure su odličan izbor za sve one koji su neodlučni šta da nose na glavi.

Iako mislite da su sve kratke frizure iste, postoji mnogo varijacija, pa vam danas predstavljamo najbolje kratke frizure.

1. BUZZ

Ovo je savršena kratka, ljetnja frizura, a evo i zbog čega. Pošto se postiže tako što se muškarac ošiša ravnomjerno na „keca“ ili „dvojku, ova frizura će uvek izgledati isto, bilo da ste u vodi ili na noćnoj žurci. Njeno održavanje je daleko najjednostavnije, pa nećete morati da brinete da li vam je kosa raščupana ili ne.

2. KRATKA I NEUREDNA

Neuredna kosa bila je hit i u 2015. godini i izgleda da će to ostati aktuelno i ove godine. Žene su rekle da vole kada muškarac ima kraću i neurednu kosu. To ih čini nekako uzbudljivim, divljim i nepredvidivim. Ovo je definitivno jedna od najpopularnijih muških frizura, a ovaj izgled možete postići uz pomoć malo kreme ili gela za kosu. Jednostavno razbarušite kosu i ostavite vaše pramenove da idu u različitim smjerovima.

3. RAZDELJAK (na stranu)

Danas možemo vidjeti bezbroj varijacija frizure sa razdeljkom. Zaista je ovo jedna od najpopularnijih frizura svih vremena. Uz pomoć ove frizure uvjek ćete izgledati prefinjeno i poslovno. Za održavanje je veoma jednostavna, a ovaj izlged možete postići uz pomoć češlja i malo kreme za kosu.

deakinandwhite_and-cool-textures-short-haircut criztofferson_and-waves-and-taper-fade-haircut thegentlemanbarbers_and-super-short-crop-haircut-men pjabreu_and-burst-fade-1 ryancullenhair_and-crop-haircut-with-spiky-textures valentinhorta_and-texturized-taper-haircut zeke_the_barber_and-bald-fade-with-a-curly-top-mens-haircut morrismotley_and-short-textures nickthebarber_and-high-fade-short-pompadour stevetrujillo_and-short-mens-haircut-super-clean-fade markthebarber_and-blurry-fade-and-messy-crop nievesedu_and-high-fade-and-short-spikes klipperinstinct_and-very-short-with-fringe-textures mozambeak_and-slicked-back-taper-fade

muski-magazin-trend-moda-stil-kratke-frizure-muskarci (7)