Nokti

Hit Manikir koji je zavladao instagramom! (GALERIJA)

By  | 

Ove sezone nokti bit će drugačiji nego ikad. Volite li uređivati noktiće po posljednjim trendovima, ovo je članak kao stvoren za vas!

manikir 2017

Sudeći po Instagramu i Pinterestu već neko vrijeme, apsolutni hit manikir svakako je mirror ili chrome manikir, kojem se divimo te smo ju odlučili uskoro i isprobati. Radi se o efektu ogledala na noktima, koji ne može dati niti jedan lak za nokte s metallic efektom niti naljepnica, koja ipak nije toliko sjajna.

Iako na YouTube-u postoje videi kako napraviti ovakvu manikuru kod kuće, bez gela i lampi, profesionalke ipak uređuju nokte metallic prahom u kombinaciji s gel tehnikom, koja daje zrcalni efekt, kakav viđate na spomenutim društvenim mrežama, gdje se cure hvale svojim malim umjetnostima na noktićima. Na vama je samo da izaberete koja vam se najviše sviđa, a varijacije su doista različite: od prekrasne zlatne i srebrne, koje su idealne za nadolazeću party sezonu do šarenih. Uživajte u galeriji ….

chrome nokti chrome-manicure chrome-manikir nokti krom chrome manikir-krom-1 manikura-chrom manikura-ogledalo mirror-manikir