Lifestyle

Da li je bob frizura ove godine u trendu?

By  | 

Kako može tako dobro izgledati?

demi-lovato-short-hair-dont-care-ftr

Svi znamo ko je Demi Lovato, popularna pop pjevačica, koja krasi naslovne stranice magazina s dugom, bujnom tamno smeđom kosom. Međutim, ona se ovih dana odlučila na drastičnu promjenu, te je svoju bujnu kosu skratila i uradila bob.

Kratke frizure su, možemo slobodno reći najpopularnije kada ih poznate ličnosti urade, nakon toga svi želimo istu frizuru, bar je tako do sad bilo s Hollywood-om. U posljednjem periodu kratku frizuru su uradile Kylie Jenner i Demi Lovato. Obje su skratile svoju dugu kosu u kratki bob.

demi-lovato-bob-instagram__oPt

U svom postu na Instagram profilu, koje prate milioni  sljedbenika, ona je otkrila kako je skratila svoj prepoznatljivi znak ( dugu kosu s opuštenim loknama ) u kratki slojeviti bob. U prošlosti dosta je eksperimentisala s bojama na kosi, međutim u posljednjoj godini bila je suzdržana, sve do sada.

demi-lovato-bob-haircut

Naravno Lovato, kao i većina poznatih ličnosti voli ekstenzije, tako da u skorijoj budućnosti možemo očekivati povratak duge kose i loknica. Do tada možemo se diviti ovoj prelijepoj frizuri, te smo sigurni da bob ostaje na modnoj sceni duži period, jer bliže se ljetni dani i visoke temperature.