Kosa

Brade i frizure koje su trend u 2018.

By  | 

Svaki muškarac želi cool bradu i frizuru. Bilo da je duga gusta brada stilizovana s kratkom kosom, ili je duga brada i kosa. Postizanje duge brade i uređivanje kose privući će pažnju svake djevojke. Zahvaljujući današnjim trendovima, omogućen je veliki izbor frizura, te će svaki muškarac pronaći nešto za sebe.

Beard-Haircuts
Ako ste vi muškarac koji ima gustu bradu i možete sebi priuštiti dugu i stilizovanu bradu a niste to još probali, onda propuštate biti dio velikog trenda za 2018. godinu.
Najbolje stilizovane brade i frizure
Ne odgovara svaka frizura s dugom bradom, važno je da muškarac odabere frizuru koja će mu najbolje odgovarati uz njegovu frizuru. Naprimjer, frizura koja omogućava duži dio kose na vrhu i fade s strane i na potiljku je idealna za bradu, te stvara dojam povezanosti s fade dijelom. I dok mnogi skeptično gledaju muškarce s dugom kosom skupljenu u rep ili muškom pundžom i dugom bradom, oni su najzanimljiviji ženama i trend su ove godine.

Long-Textured-Hair-Short-Full-Beard Man-Ponytail-Long-Hair-Full-Beard Short-Sides-Long-Comb-Over-Long-Full-Beard Top-Knot-Short-Sides-Beard
Što se tiče onih koji žele da puste dužu bradu s kratkom kosom, skoro svaka kombinacija će odgovarati, sve dok se oblikuje u skladu s oblikom njihove glave, te dok se održava pravilna njega brade s preparatima predviđenim za nju. Možete uzeti u obzir i fade na bradi, koji je takođe odličan.

Short-Messy-Hair-Tapered-Sides-Beard Short-Hair-Long-Beard Razor-Undercut-Fade-Slicked-Back-Hair-Thick-Beard Fade-Haircut-Beard Beard-Fade