Kosa

9 frizura koje izgledaju savršeno zbog šiški

By  | 

Šiške ili šiške ne, pitanje je sada?! Kratke, dugačke, asimetrične, simetrične, nazubljene, oštre ili one koje imaju „pad“. Mogli bismo nabrajati još dugo, jer načina na koje možemo nositi šiške ima zaista mnogo. Zašto se onda ipak, toliko teško odvažimo nositi ih?

siske-za-kosu

Zašto je problem šiški zastupljeniji od onoga kojega vežemo za boju kose. Nevjerojatno, ali pokazalo se da nas je manje strah i manje dvojimo oko promjene boje kose (iako je to uvijek neistraženi teritorij u kombinaciji s kolom sreće) nego oko toga želimo li odrezati šiške. Dok će se neke dame (one koje imaju šiške) zasigurno nasmijati na spomenutu vrstu straha, one druge će pak (koje nemaju šiške, a žele ih) potvrdno kimati glavom odobravajući nam napisane rečenice jer smo njima pokazali da znamo s čim se suočavaju i koliko im je teško.

Kada pitamo hair stiliste za mišljenje, oni su pak uvijek za promjene i odvažnost u nošenju novih frizura i novih „rezova“. Čak mnogi od njih tvrde da neke frizure izgledaju savršeno upravo zbog toga što imaju šiške. U nastavku vam donosimo neke prijedloge frizura koje potvrđuju da šiške frizuri zaista daju “ono nešto”. K tome, idealne su za ljeto kao i za sve božanstvene čari koje nam ono donosi. Odvažne, sexy, samopouzdane i baš kul dame.

frizure za zeneFrizure za žene sa šiškamafrizure zenskešiškezenske frizureženske frizure sa šiškama 1Ženske frizure sa šiškama 2Ženske frizure sa šiškamaženske frizure sa šiškama 2018