Kosa

8 trendi proljetnih frizura i boja za kosu

By  | 

Uskoro nam stiže proljeće, a s njim i novi frizerski trendovi. U nastavku provjerite kojim frizurama i bojama za kosu stručnjaci predviđaju veliku popularnost u nadolazećoj sezoni

ženske frizure 2017 (3)

1. Tupi bob. Prošlo je vrijeme asimetričnih bob frizura i ovo proljeće na velika vrata vraća se tupo podrezani bob u jednoj duljini. Ova frizura je kao stvorena za žene kojima dobro pristaje razdjeljak na sredinu.

ženske frizure 2017 (7)

2. Retro frizure iz 70-ih. Razbarušeni slojevi, mekane šiške i razdjeljak na sredinu – vraćaju se i 70-te. Ovakav tip frizure dobar je za sve tipove kose, a ravnoj kosi dat će volumen i teksturu. Otvara vaše lice i svu pažnju usmjerava na vilicu.

ženske frizure 2017 (4)

3. Pixie. Najromantičnijoj frizuri u boho stilu ne pada popularnost. Bez obzira na to radi li se o kratko pošišanoj verziji ili pak onoj u kojoj se na vrhu glave ostavlja malo više kose, pixie je sjajan izbor u nadolazećoj sezoni.

ženske frizure 2017 (8)

4. Lonac frizura. U žargonu se ova frizura naziva i „kahlicom“. Možda vam se čini da dobro može izgledati samo na djeci, ali varate se.

BOJE

ženske frizure 2017 (6)

1. Bakrena. Ovo je bez sumnje jedna od najupečatljivijih boja kose. Najlakše će je dobiti prirodne crvenokose, ali ovog proljeća bakrena postaje imperativ i za žene druge boje kose.

ženske frizure 2017 (2)

2. Baby plava. Ova nježna i omiljena nijansa savršena je kombinacija tamnijih i svjetlijih tonova.

ženske frizure 2017 (5)

3. Bronde. Ako se ne možete odlučiti želite li biti brineta ili plavuša, sjajan odabir je „bronde“ nijansa, kombinacija ove dvije nijanse.

ženske frizure 2017 (1)

4. Jagodasto plava. Iza neobičnog naziva krije se blijedo crvena boja prošarana svijetlo plavim pramenovima. Odličan je izbor za žene s kraljevski bijelom puti.

 

Izvor: zadovoljna.hr